08 Δεκέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2019 15:45

Με 49 συμμετοχές η ελληνική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair 2019

Πολυπληθής ήταν η ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας 13 και 14 Νοεμβρίου 2019.

Στο Εθνικό Περίπτερο, φιλοξενήθηκαν 49 μικρές και πολύ μικρές εξωστρεφείς επιχειρήσεις οι οποίες συμμετείχαν είτε με την υποστήριξη των Περιφερειών Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Στερεάς Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Λάρισας είτε αυτόνομα. Ο μεγάλος αριθμός των ελληνικών συμμετοχών συνδέεται, μεταξύ άλλων, με τη θετική πορεία των ελληνικών εξαγωγών αλλά και με την εντατικοποίηση των προσπαθειών των ελληνικών επιχειρήσεων να διεισδύσουν σε δυναμικές αγορές του εξωτερικού.

Οι Έλληνες εκθέτες πραγματοποίησαν συνολικά περισσότερες από 1.000 επαγγελματικές συναντήσεις, κατά τις οποίες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα καλύτερα φυσικά και βιολογικά προϊόντα διατροφής και προσωπικής περιποίησης που παράγονται στη χώρα μας και να τα προωθήσουν σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις από όλη την Σκανδιναβία.

Την εθνική συμμετοχή, την οποία διοργάνωσε ο Εnterprise Greece, τίμησαν με την παρουσία τους οι πρέσβεις της Ελλάδας, στη Σουηδία Ανδρέας Φρυγανάς και τη Δανία Νικόλαος Κοτροκόης, ο γραμματέας Α' του Προξενικού Γραφείου Κοπεγχάγης, Θεοδόσιος Θέος, ο επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στο Μάλμε Σωτήριος Δίκος και ο σύμβουλος Α' Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Παντελής Γιαννούλης.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]