12 Δεκέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με ...ρόδες, φτιαγμένο από κουτιά γάλακτος, θα “φυτέψουν” οι Γιατροί του Κόσμου στον Δενδροπόταμο στις 20 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος Medi Rom, 

Κινητοποίηση σε κτηριακό συγκρότημα όπου στεγάζονται και τα κεντρικά γραφεία του ΟΑΣΘ επί της οδού Παπαναστασίου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν μέλη αναρχικών συλλογικοτήτων. 

Τις τελευταίες πρόβες κάνει η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (Κ.Ο.Θ.) προετοιμαζόμενη για τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία που θα δώσει στις 20 Δεκεμβρίου, στο αθλητικό κέντρο “Μ.Τσικίνας” της ΧΑΝΘ. Είναι η όγδοη χρονιά που η Κ.Ο.Θ. εντάσσει στο πρόγραμμά της τη συγκεκριμένη συναυλία, σκοπός της οποίας είναι να ενισχυθεί το κοινωνικό έργο της Χ.Α.Ν.Θ.

Η δημιουργία θεματικών και χρονολογικών πολιτιστικών διαδρομών στη Μακεδονία, στις οποίες θα εντάσσονται η υλική και η άυλη πολιτιστική κληρονομιά, είναι μια από τις προτεραιότητες του υπουργείου Πολιτισμού, όπως μάλιστα αυτές έχουν διατυπωθεί δια στόματος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Έκριναν πως η σύζυγος του φυγόδικου στελέχους της γερμανικής Siemens Χρήστου Καραβέλα δεν πρέπει να κάνει χρήση των διατάξεων του νέου Ποινικού Κώδικα

Στην καταστροφή με καύση σε υψικάμινο 173 δεμάτων διαφόρων ναρκωτικών ουσιών που είχαν κατασχεθεί προχώρησε το πρωί της Τετάρτης η αστυνομία, παρουσία της αρμόδιας επιτροπής που προβλέπεται στη νομοθεσία και μετά από σχετική διάταξη των αρμόδιων εισαγγελικών και ανακριτικών αρχών.

Οι καταστηματάρχες προσφεύγουν στο ΣτΕ, υποστηρίζοντας ότι έχει μειωθεί ο τζίρος τους από την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

Πυρκαγιά ξέσπασε στο μοναδικό αεροπλανοφόρο της Ρωσίας «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» σήμερα στη διάρκεια εργασιών συντήρησης στο ρωσικό λιμάνι Μουρμάνσκ στην Αρκτική και ένας άνθρωπος αγνοείται.

Δεκαπέντε σημαντικούς εκπροσώπους του τουρισμού από το Πεκίνο, τη Σαγκάη και τη Ναντζίνγκ φιλοξένησε προ ημερών στην Αθήνα το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο ενός προγραμματισμένου ταξιδιού εξοικείωσης με τον προορισμό (FAM Trip). 

Σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη έξω από τη Θεσσαλονίκη εντόπισαν αστυνομικοί 25 παράτυπους μετανάστες. Τους είχαν μεταφέρει στο σημείο δύο φερόμενοι ως διακινητές, που συνελήφθησαν κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης.

Σελίδα 1 από 3147